Info

Deze site is in februari 2000 opgericht met als doelstelling een marktplaats te bieden waar kamervraag en -aanbod bijeen kunnen komen. Het streven is om in de top-3 van kamersites te staan en te blijven. Studentopkamers.nl onderscheidt zich van andere kamersites door de makkelijke toegang en constante, handmatige controle van de aangeboden advertenties. Hierdoor zijn de advertenties van een constante en correcte kwaliteit. Verder bieden wij als enige kamersite de mogelijkheid om de site via Imode te bekijken.

Wij willen nog extra benadrukken dat wij alleen een platform bieden voor kamer vraag en aanbod. Wij bemiddelen niet. Verder hebben we additionele informatie op de site gezet. Studentopkamers.nl is echter niet aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties èn oproepen in de vraag en aanbod. Meer hierover kun je lezen in de disclaimer & privacyverklaring.
Mocht je oproepen vinden die niet juist zijn, gevraagd die bij aangeboden staat, vice versa of beledigend zijn, dan kun je contact met ons opnemen.

Partners

Studentopkamers.nl werkt op een aantal gebieden samen met verschillende partners.
We bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren, waaronder de website of het gebruik van de database.

Advertentiemogelijkheden:
Tekstlink in 'Studentlinks' € 15,- CPM of € 0,20 CPC
Banner op de homepage € 15,- CPM

XML/RSS mogelijkheden
Heeft u een (drukbezochte) eigen site, maar altijd moeite om de content ("vulling") voor elkaar te krijgen? Wij bieden dan een kant- en klare uitkomst voor u! U kunt op uw eigen site het meest recente kameraanbod van Studentopkamers.nl plaatsen. De content wordt automatisch (d.m.v. XML) vernieuwd, zodat u daar verder geen omkijken naar heeft.
U kunt alle beschikbare 'feeds' hier bekijken. Mocht u nog vragen hebben hierover, neemt u dan contact met ons op.

Heeft u ook interesse om partner van ons te worden en zo de studentenmarkt te bereiken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Home :: FAQ :: Over ons :: Contact :: Disclaimer
Kamer tje.nl - Studentenkamers - Kamer Helmond
Kamers :: Kamer Wageningen